fredag 25. november 2011

I ll kill her



Fant denne videoen på Niotillfem. Elsker denne jenta, sangen, og den franske måten å uttale de engelske ordene på. <3 <3 <3

torsdag 24. november 2011

onsdag 23. november 2011

22.51


I dag spilles vi for første gang på radioen og det synes vi er litt stas!
Hør på NRK P3 kl. 22.51 i kveld, da får du høre Blue You!

tirsdag 22. november 2011

Video # 2





I går var det nok en shoot. Så gøy! Sminket og fikset på av to fantastiske make-up artister. Vi ble ganske fort enige om at det hadde vært så deilig hvis de hadde vekket oss hver morgen, sminket og fikset håret vårt, imens vi drakk kaffe og skummet igjennom avisene og ikke minst med oss ut på byen. Drømme, drømme...

Video # 1








De siste ukene har vi holdt på med musikkvideo innspilling med de to fine jentene Susan og Stine fra Bilder Nordic. Forrige lørdag hadde vi en shoot ute tidlig, tidlig om morgenen. Det var veldig kaldt, men vi koste oss med blå ballonger, hilste på hunder og fniste av joggere som spurtet nysgjerrig forbi i hver sin unike joggestil. Ble til og med invitert på chihuahua treff(!)

mandag 21. november 2011

Urørt!

Blue You er anbefalt på Urørt! Mmm!

Julie Chiku, Bringebærøl og Banana Ripple.

Lørdag var vi på middag med Anne Valeur og Anne Peel hos Julie Chiku. Hun hadde fått seg ny gryte og lagde en kjempegod risotto.

Så drakk vi masse vin og bringebærøl før vi dro på Jaeger for å se Junior Boys. Vi sto nesten helt ved scenekanten og danset hele tiden. Det var en utrolig deilig følelse da de helt til slutt spillte Banana Ripple, som vi har hørt på repeat den siste måneden.

tirsdag 15. november 2011

Videoshoot, blå ballonger og billig øl!

I går rett etter jobb skulle vi spille inn det som skal bli en av de første scenene i musikkvideoen til Blue You. Det var litt rart å komme rett fra jobb i 5 tiden, og begynne å lage til nachspiel i stua, med masse tomme flasker, potetgull, askebegre og øl.

Takket være Christiane, Anne, Eirik og et kjærestepar vi ikke helt vet hvem var, men som lå å klina i senga under hele "nachet" tror vi det ble skikkelig bra! På lørdag morgen skal vi filme mer.

søndag 13. november 2011

Mer glitter og gull!







I går var vi på Patrick Wolf på Parkteateret med Anne. Han var så utrolig fin, og danset blant publikum med flagrende skjorte, smykker og glitter. Kanskje en av årets fineste konsertopplevelser!

lørdag 12. november 2011

There's something inside you. It's hard to explain. They're talking about you boy. But you're still the same.

I går lagde vi en liten liste med sangene som står på repeat hos oss i november. Klarer ikke høre på noe annet.
Her lista: 11.11.11

Og, to små filmer med bandet Dead Man's Bones:




torsdag 10. november 2011

Furore i Harare!

http://www.furoreiharare.com/ Vi elsker denne nettsiden om musikk, og bak den står Oslos deligste gutt Erick Ellectrick med flere! Sjekk den ut, om du ikke allerede har gjort det!

onsdag 9. november 2011

# 2





Alle bilder tatt av Heidi Furre

Mmm rosa melk!

# 1





Alle bilder tatt av Heidi Furre

Onsdag for to uker siden hadde vi en kjempe fin dag med Heidi. Vi spiste pannekaker, drakk mengder av te og pratet om hvor dumt det er å ikke si hei til folk, man egentlig kjenner. Vi tygget hubba bubba og blåste bobler i rosa melk, mens Heidi var dj og knipset bilder. Her er noen!

fredag 4. november 2011

Elsk!


På onsdag spiste vi popcorn, drakk kaffe og så Drive på kino. Vi bare elsket den og har hatt Nightcall på repeat siden.

onsdag 2. november 2011

SALEM SUNRISE - i morgen skal vi bade...



Ny musikkvideo fra Salem Sunrise. Vi lar oss inspirere og gleder oss til nytt møte i kveld med Susan og Stine som skal lage musikkvideoen til Blue You. Første innsillingsdag blir i morgen kl. 07.00 i et badebasseng med løv og iskaldt vann. Grugleder oss!