torsdag 26. januar 2012

tirsdag 24. januar 2012

Blow this thing up, kiss that empty pillow...



Tusen takk for en fantastisk koselig kveld i går! Så gøy å feire musikkvideoen til Blue You med så mange fine mennesker og Aact Rraiser, som gjorde en super konsert!

mandag 23. januar 2012

torsdag 19. januar 2012

Little Bit x 3



Hawaii

Her er en liten spilleliste, som passer til januar/februar/mars og litt april:

BLUE YOU - Slippfest for musikkvideo

På mandag slipper vi vår første musikkvideo - Blue You. Det skal feires med en liten slippfest! Facebook-eventen finner du her.

onsdag 18. januar 2012

Natta:



Sov godt og drøm søtt...

Dansestøl!


Ooooh! Fredag tok vi turen ned til Mono etter en lang øving. Der var det stinn brakke! Herlige Heidi og Caroline, som er Dansestøl var hotte bak djbåsen. Vi danset og danset og kvelden endte med øvingsnach på kjøkkenet med gin fizz. Super fredag!
Hører rykter om at Dansestøl spiller igjen 26.1 på Revolver og på Brukbar 04.2 i Trondheim. Mmm deilige Dansestøl.

mandag 16. januar 2012

by:larm!



Vi spiller på by:larm 16 og 18.2! På Gamla og Dattera til Hagen. Sjekk ut resten av liveprogrammet på siden her. Så mye bra i år. Gleder oss til å spille og gå på ufattelig mange gode konserter!

bildekilder: http://bylarm.no/nor/pages, by:larm twitter

torsdag 12. januar 2012

ALMOST LIKE TO FLOG A DEAD HORSE/SANDRA MUJINGA



Kuleste Sandra har sin første separatutstilling på Podium i kveld, hun har laget filmer og en performance basert på coverversjoner av andres låter. Vi skal dit og gleder oss masse!

tirsdag 3. januar 2012

LIKER | JANUAR



Denne lille video-snutten The End av Bodyboat har vi sett igjen og igjen. Hører rykter om at det nokså nye bandet skal ha konsert i Oslo i Februar, det gleder vi oss til.